Zelf een luik ontwerpen

Home » Zelf luik ontwerpen

Zelf een luik ontwerpen kunt u bijzonder eenvoudig doen via de website van VDB Deuren. Het proces spreekt voor zich. Wij zorgen ervoor dat de door u ontworpen luiken op professionele wijze voor u worden geproduceerd. We lopen de luiken altijd nog handmatig na. Op die manier kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Gespecialiseerd in maatwerk deuren

Duurzaam geproduceerd en ontworpen

Ook voor eigen ontwerp deuren

Wilt u ook een deur laten graveren?

Offerte aanvragen
Deur op maat VDB deuren

U kunt nu zelf uw nieuwe luik ontwerpen

Zelf een luik ontwerpen is niet ingewikkeld. U heeft vast al een idee van wat u wilt. Voer de afmetingen van het luik in het formulier op de website in. Ook de dikte van het luik kunt u hier aangeven. Selecteer de kleur en of het een links- of rechtsdraaiend luik dient te zijn. U geeft verder aan of er hang- en sluitwerk meegeleverd dient te worden. Vervolgens dient u uw ontwerp in. Wij sturen u een vrijblijvende offerte. Heeft u bijzondere wensen bij het zelf ontwerpen van een luik? Dan staan onze experts graag voor u klaar.

Meer dan alleen luiken

VDB Deuren in Werkendam, nabij Dordrecht, is niet alleen uw adres voor het zelf ontwerpen van luiken. Ook voor uw gepersonaliseerde deuren en kozijnen zit u bij ons goed. Daarnaast maken we ook houten (tuin-)meubels en woonaccessoires. We produceren in Nederland en kunnen dan ook altijd snel leveren in heel Nederland en België. Heeft u bijzondere wensen, laat het ons dan weten. We kunnen (bijna) alles en leveren hoge kwaliteit.

Start vandaag nog met het ontwerpen

Komt u er niet uit en heeft u deskundig advies nodig, of heeft u vragen over onze producten, diensten of ons bedrijf? Geen vraag is bij ons te gek en we helpen u dan ook graag. Schroom niet en neem contact met ons op als we u ergens mee kunnen helpen. U bereikt ons telefonisch via 06-36511873 of door het sturen van een e-mail naar info@vdbdeuren.nl.

Anderen bekeken ook:

Luiken op maat | Zelf kozijn ontwerpen| Luiken kopen Zuid-Holland